Kindergärten Bewertungen

Bewertungen für Kindergarten - Biene Maja

Wenn die Eltern eine gute Meinung über unseren Kindergarten haben, wissen wir, dass wir unserem Sohn gut tun!

Kindergärten Bewertungen

Lesen Sie die Bewertungen des Kindergartens, die uns die Eltern der Kinder, die in unserem Kindergarten in Baneasa eingeschrieben sind, gegeben haben! Wir freuen uns, dass so viele Eltern uns positive Bewertungen über unser Team und unsere Kita gegeben haben. Bei der Auswahl eines privaten Kindergartens im Sektor 1, Bukarest, ist es sehr schwierig, sich unter den vielen Kindergärten in Bukarest zu entscheiden. Unser Ziel ist es, der beste deutsche Kindergarten in Bukarest zu sein und der Kindergarten glücklicher Kinder und zufriedener Eltern zu sein!

Excelent pentru educatia copilului

Un loc ideal pentru copii ! Băiețelul nostru după doi ani la această grădinița vorbește fluent germana, a trecut examenul de intrare la Goethe și a acumulat foarte multe cunoștințe. S-a simțit foarte bine aici!
Elena · Sos. Odaii, Padurea Baneasa · veröffentlicht auf Google 2024-07-12
bewertung für: Gradinita privata Padurea Baneasa

Un loc ideal pentru copii

Un loc ideal pentru copii ! Băiețelul nostru după doi ani la această grădinița vorbește fluent germana, a trecut examenul de intrare la Goethe și a acumulat foarte multe cunoștințe. S-a simțit foarte bine aici!
Sergiu · Bucuresti · veröffentlicht auf Google Maps 2024-06-14
bewertung für: Gradinita Bucuresti, Activitati Copii

Gradinita excelenta

Un loc frumos cu oameni profesioniști!
Florentina Grigore · Damaroaia · veröffentlicht auf Google 2024-05-23
bewertung für: Gradinita privata Damaroaia

Desfasoara multe activitati pentru copii

Apreciez faptul ca oferta prezentata la inceput corespunde in intregime, personalul este tanar, calificat si se comporta calduros cu copiii. Fetita mea stie deja o gramada de cuvinte (carora le si intelege sensul), au arta plastica saptamanal iar lucrarile sunt variate de la lut, la pictura, colaje. Au o gramada de proiecte frumoase , au fost la circ, la teatru chiar si la opera pentru copii. Se vede ca sunt tratati cu dragoste copii in aceasta gradinita. Ca si locatie, noi locuind in Otopeni, se ajunge in maxim 10 minute cu masin Va recomand sa mergeti sa vedeti cu ochii vostri,va va placea si locatia si facilitatile si personalul si conducerea.
Andreea Ela · Otopeni · veröffentlicht auf BieneMaja.ro 2024-05-05
bewertung für: Gradinita privata Otopeni, locuri petreceri copii Bucuresti

Un loc frumos cu oameni profesioniști!

Un loc frumos cu oameni profesioniști!
Marius-Andrei · Bucuresti · veröffentlicht auf Google Business 2024-04-13
bewertung für: Gradinita Bilingva Bucuresti, Activitati Optionale Copii

Cam departe de Universitate

Gara de Nord, Grivița, Centura București, Grădinița Die Biene = 1 oră (bară la bară)
Ilie · Str Armeneasca, Sector 1 · veröffentlicht auf Google 2024-04-12
bewertung für: Gradinita germana Bucuresti

Recomand cu tot dragul sa va inscrieti copiii aici!!

Una dintre cele mai frumoase gradinte, educatoarele sunt perfecte pentru formarea copiilor, iar germana este tratata cu seriozitate, toate activitatile fiind facute in aceasta limba. Recomand cu tot dragul sa va inscrieti copiii aici!!
Aurora · Bucuresti · veröffentlicht auf Google Maps 2024-03-27
bewertung für: Gradinita Bucuresti, Cursuri pentru copii

Copiii sunt fericiți și eu sunt liniștită

Din punctul meu de vedere, alegând aceasta Gradinita pentru copiii mei, am tras lozul cel mare. Cu toții cautam un loc frumos, cu curte, unde copiii sa iasă afara în fiecare zi, meniu echilibrat, gătit in bucătărie proprie, personal empatic, dedicat și specializat, de la care copiii sa învețe cele mai bune lucruri. Spatii curate, aerisite, luminoase și primitoare, medic, asistente, siguranță pentru piticii noștri. Plus predarea în limba germana, un mare atu. Toate acestea și multe altele le-am găsit la aceasta minunata gradinita. Copiii sunt fericiți și eu sunt liniștită, nu am absolut nicio grija cât timp sunt acolo. Plus 10 pentru Die biene Maja!
Valentina · Bucuresti · veröffentlicht auf Google Maps 2024-02-23
bewertung für: Gradinita Privata Bucuresti, Cursuri copii

Un loc minunat

Un loc minunat, unde fetita noastră a descoperit o poveste frumoasa transformata în grădinița, și-a a făcut prieteni și descoperă lumea alături de cei mai dedicați îndrumători. Bucuria ei este liniștea și satisfacția noastră ca părinți. Primii pași în educație sunt cei mai importanți, aici am găsit oamenii care au înțeles acest lucru și care depun eforturi sa mențină standardele ridicate, folosind metode cu care copiii rezonează, iar acest aspect se vede prin progresul lor în fiecare zi.
Ioana-Alexandra · București · veröffentlicht auf Google Maps 2024-02-17
bewertung für: Gradiniță Privată București, Cursuri inot copii

Gradinita germana buna, foarte aproape de Straulesti

O experienta minunata. Copii fericiti alaturi de doamne empatice si care le ofera multa iubire si intelegere. In cei 2 ani de cand merge la gradinita, copilul nostru s-a dezvoltat mult comportamental, iar bagajul de cuvinte in germana a crescut considerabil, acum vorbind bine germana. Baiatul nostru este in grupa mare acum si vara trecuta l-am inscris si la cursul de inot si am fost foarte multumiti de instructor, iar el de-abia astepta orele de inot.
Crinuta Voicilas · Straulesti, Sector 1 · veröffentlicht auf BieneMaja.ro 2024-02-10
bewertung für: Gradinita privata Straulesti, cursuri inot pentru copii Bucuresti

O grădiniță germană foarte bună

Fiica noastră frecventează grădinița germană Biene Maja de când avea 2 ani și nu putem fi mai fericiți de asta. Spațiu grozav, profesori profesioniști și grijulii și limba germană ca bonus:) Toți copiii sunt fericiți și se simt în siguranță, grădinița fiind pentru ei acasă, departe de casă. Și mâncarea este grozavă: sănătoasă și copiilor le place. Întotdeauna feedback detaliat de la profesori cu privire la copii și progresul lor în toate etapele dezvoltării lor. Poate fi recomandată tuturor celor care caută o bază puternică, de început, pentru viitorul copiiilor lor – cei 7 ani de acasă = familie + grădiniță. Mergem special din Aviației doar pentru această grădiniță, deși aveam o grădiniță germană puțin mai aproape. Am înscris-o pe fiica noastră la mai multe cursuri opționale, dar cel mai mult i-a plăcut cel de inot si cel de dezvoltare personală prin artă.
Stefan · Aviatiei, Bucuresti · veröffentlicht auf BieneMaja.ro 2024-02-07
bewertung für: Gradinita germana privata Aviatiei, cursuri dezvoltare personală prin artă Aviatiei, cursuri inot copii Aviatiei

Copiii se simt ca acasă aici și știm că sunt pe mâini bune!

Suntem extrem de mulțumiți de această grădiniță! Inițial, am înscris-o pe fetița noastră, la vârsta de 2 ani și 8 luni, și a fost un real succes. Ea este introvertită și extrem de selectivă cu oamenii, iar aici s-a adaptat rapid și s-a îndrăgostit efectiv de personal. Mie locul acesta mi-a lăsat de la bun început impresia de „acasă”, de „familie”. Fetița a început să mănânce inclusiv feluri de mâncare pe care nu le mânca acasă sau într-altă parte înainte și a început în scurt timp să ne spună cuvinte în germană și să facă jocuri de rol, imitând-o pe Frau Coni, educatoarea sa. Când a venit vacanța de iarnă a înțeles foarte greu de ce trebuie să stăm 2 săptămâni acasă și mă întreba zilnic când mergem la grădi. Ulterior, în toamna anului 2022 l-am înscris aici și pe băiețelul nostru în vârstă, la acel moment, de 2 ani și 2 luni. S-a adaptat extrem de rapid și îi place foarte mult, iar Frau Lori este minunată! În concluzie, copiilor le place atât de mult la grădi încât este o pedeapsă dacă le spun că nu îi duc la grădiniță. Îmi place foarte mult că, pe lângă faptul că învață în mod constant despre mediul înconjurător, cântecele, părți ale corpului etc., învață și chestiuni ce țin de disciplină și educație - să se descalțe și să își pună încălțările la loc în dulap, să își facă ordine la jucării să se dezbrace singuri etc. Overall, pentru noi este cea mai bună grădiniță ever și nu am schimba-o pentru nimic în lume. Nu mai vorbesc că roadele muncii tuturor celor din grădiniță le-am văzut la serbarea de iarnă, care a avut loc, ca în fiecare an, în sala teatrului Țăndărică, unde, de la mic la mare, copiii s-au distrat, au avut roluri, au cântat, au dansat, iar noi, toți părinții am fost în permanență cu lacrimile în ochi de mândrie și de bucurie, de bucuria lor! Copiii se simt ca acasă aici și știm că sunt pe mâini bune! Știu că urmează să construiască și o școală privată (clasele 0-IV) și le doresc să o pună în funcțiune astfel încât copiii noștri să continue studiile aici.
Sandra · Bucuresti · veröffentlicht auf Google Maps 2024-01-27
bewertung für: Cresa si Gradinita Privata Bucuresti, Workshop Copii, locuri petreceri copii Bucuresti

Gradinita minunata, chiar si in pandemie

In timpul lockdown-ului educatoarele au facut eforturi immense pentru a-i tine pe copii interesati chiar si in fata unui ecran. Asa cunostintele din germana nu s-au pierdut, dimpotriva, fetita noastra a continuat sa acumuleze mai mult. Si serbarea de sfarsit de an a fost extraordinara: numai copiii au avut acces in gradinita, insa in timpul serbarii noi parintii, prin Zoom, am fost vizibili pe proiectorul din sala cu serbarea, am putut sa ii aplaudam si sa interactionam cu ei. Personal foarte dedicat, mancare gaitata zilnic, gradinita moderna, spatii mari, curte generoasa.
Andreea Bucur · Bd Ion Mihalache, Sector 1 · veröffentlicht auf BieneMaja.ro 2024-01-22
bewertung für: Gradinita germana Sector 1

Grădinița ideală

Din punctul meu de vedere este grădinița ideală, care reușește să stimuleze și să capteze atenția copiilor. Băiețelul nostru merge la Biene Maja din 2021 și până acum suntem foarte mulțumiți. Aici a fost înconjurat cu dragoste, empatie si blândețe, dar și fermitate când e nevoie.
George · Str Garlei, Sector 1 · veröffentlicht auf Google 2023-12-28
bewertung für: gradinita germana Sector 1

Reușește să stimuleze și să capteze atenția copiilor

Din punctul meu de vedere este grădinița ideală, care reușește să stimuleze și să capteze atenția copiilor. Băiețelul nostru merge la Biene Maja din 2021 și până acum suntem foarte mulțumiți. Aici a fost înconjurat cu dragoste, empatie si blândețe, dar și fermitate când e nevoie. În plus, a început să vorbească și în germană. Inițial nu căutam o grădiniță cu predare în altă limbă, dar grădinița era in drumul spre servici, ne-a plăcut când am vizitat-o și o limbă străină învățată de mic nu poate să strice, dimpotrivă. Apreciez si preocuparea pentru petrecerea timpului în aer liber, lucru care ajută copiii să fie mai sănătoși - grădinița are o curte foarte mare și teren de joacă. Mâncarea e foarte, foarte bună, doamnele de la curătenie țin totul bec și lună. Vă multumim pt răbdare si tot efortul pe care îl depuneți. Vă apreciem!
Simona · Bucuresti · veröffentlicht auf Google Maps 2023-12-27
bewertung für: Gradinita privata Bucuresti, Activitati recreative pentru copii

O gradinita super ok

O gradinita super ok pentru noi, mai ales ca asezare (e foarte usor de ajuns din Chitila, unde locuim noi) si pret. Pentru noi a fost si este o experienta placuta atat in ceea ce priveste sprijinul pentru adaptarea copilului cat si ulterior. Un mare plus este faptul ca se gateste la locatie. Exista loc de joaca, teren de sport mare, si curte foarte mare, unde copii sunt scosi afara, se organizeaza serbari placute si personalul este implicat. Nu ne-am simtit agasati ca parinti de tot felul de solicitari aproape zilnice cum este cazul altor gradinite (ni s-a intamplat la gradinita unde am dus primul nostru copil).
Mihaela · Chitila · veröffentlicht auf BieneMaja.ro 2023-12-05
bewertung für: Gradinita privata Chitila

Recomand

Un loc minunat, cu oameni iubitori și grijulii cu copiii tăi. Educatoarele sunt foarte interesate de copii, comunică bine cu părinții și fac activități grozave cu copiii. Recomand cu adevărat oricui - vorbind sau nu germana. O limbă străină de la o vârstă mică stimulează mult minte copilului.
Roberta · Baneasa · veröffentlicht auf BieneMaja.ro 2023-11-28
bewertung für: Gradinita privata Baneasa

Am fost foarte mulțumiți de Biene Maja

Ambii noștri copii au fost inscrisi la grădinița germană și am fost foarte mulțumiți de Biene Maja. Personalul este prietenos și bine pregătit. Toți sunt vorbitori nativi de germană, iar copiii noștri bilingvi au fost foarte fericiți. Personalul poate vorbi, de asemenea, romană cu copiii care nu vorbesc incă germană, dacă este necesar. Copiii pot ieși afară în fiecare zi, deoarece au o grădină imensă și un loc de joacă foarte modern, este ceva ce am apreciem cu adevărat! Pe al doilea copil, care este acum in grupa mare, l-am inscris si la cursurile optionale de handbal si tenis – au instructori foarte buni si cu tehnică bună de predare. În plus, am organizat de două ori zilele de naștere ale copiilor la grădiniță anul acesta și a ieșit foarte bine.
Antonio · Sector 1 Bucuresti · veröffentlicht auf BieneMaja.ro 2023-10-19
bewertung für: gradinita germana Bucuresti, curs tenis copii Sector 1, curs handbal copii Sector 1

Personal profesionist, educatoare atente, gradinita foarte modernă și spațioasă

Copilul nostru cel mic merge la grădinița germană Biene Maja de aproape 2 ani și suntem foarte fericiți. Personalul este bine pregătit, profesionist și foarte orientat spre copil. Copilul nostru a avansat mult în învățarea limbii germane, ajuta si faptul ca educatoarele sunt toate vorbitoare native de germana. Prefer foarte mult abordarea personalului, centrată pe joc, și sunt foarte fericit că petrec mult timp în aer liber. Gradinita oferă o mulțime de activități distractive pentru copii, iar opțiunile lor alimentare sunt sănătoase. Noi l-am inscris si la handbal si la cursul de regie, si e foarte incantat.
Razvan · Sector 1 Bucuresti · veröffentlicht auf BieneMaja.ro 2023-10-17
bewertung für: gradinita germana Sector 1, petreceri copii in aer liber Bucuresti, cursuri handbal copii Sector 1

Curte imensa, teren de sport si loc de joaca

Aceasta este o grădiniță excelentă. Personal foarte grijuliu si competent (inclusiv directorul Dna Hoinaru) Spre deosebire de multe gradinite din zona, are o curte exterioara imensa si un loc de joaca foarte bine dotat. Noi initial am optat pentru o gradinita tip Montessori, dar nu ne-a convins nici una. La Biene Maja un avantaj in ochii nostril este si imersiunea completa in germana a copilului la o varsta frageda, cand absoarbe totul ca un burete. Noi am optat si pentru cursul de arte martiale si cel de tenis, si piticul nostru a fost foarte incantat.
Viorel · Sector 1 · veröffentlicht auf BieneMaja.ro 2023-09-20
bewertung für: Gradinita germana Sector 1 Bucuresti, cursuri inot pentru copii Sector 1, cursuri de arte martiale pentru copii Sector 1

De nota 20+

De nota 20+
Alexandru · Bucuresti · veröffentlicht auf Google Maps 2023-08-07
bewertung für: Gradinita Pipera, Activități creative și recreative pentru copii

Logo Gradinita Biene Maja Bucuresti cartier Baneasa

Jetzt Besichtigung vereinbaren!

  BIENE MAJA KINDERGARTEN
  Unsere Geschichte
  Kontakt
  Șoseaua Odăii Nr 227A
  Baneasa & Otopeni
  1. Bezirk, Bukarest
  Tel: 0722 226 252
  Email: office@bienemaja.ro
  Deutscher Kindergarten Sektor 1
  Fürsorge für dein Kind!
  Die Biene Maja Kindergarten ist eine Einrichtung mit Unterricht in deutscher Sprache, im nördlichen Stadtteil von Bukarest. Worauf wir stolz sind:
  Die Biene Maja Kindergarten 2007 gegründeter Kindergarten
  Die Biene Maja Kindergarten Liebevolles Personal, voll und ganz den Kindern gewidmet
  Die Biene Maja Kindergarten einzigartiges Angebot im Norden der Stadt: Schwimmbecken, Turnsaal, Tennis / Sportplatz
  Die Biene Maja Kindergarten großzügiger Garten von 3800 qm
  Die Biene Maja Kindergarten eigene Küche und leckeres Essen dass die Kinder lieben
  Die Biene Maja Kindergarten ganztägige medizinische Betreuung
  Die Biene Maja Kindergarten Ultra modernes Gebäude