Cursuri pentru copii Baneasa. Cursuri de tenis & inot

Cursuri Opționale pentru Copii

Contribuim cât de mult se poate la dezvoltarea armonioasă a copiilor și venim în întâmpinarea lor cu un concept educativ complet.

Cursuri de tenis & inot Baneasa

Ne dorim să contribuim cât de mult se poate la dezvoltarea armonioasă a copiilor și venim în întâmpinarea lor cu un concept educativ complet care extinde aria curriculară a învățării limbii germane cu elemente de dezvoltare psihologică, motorică, artistică și de socializare.

Activitățile opționale de la gradinita germana sunt menite să completeze cunoștințele dobândite, să contribuie la dezvoltarea individuală, dar și la nevoia de relaxare a copiilor.

Cursurile opționale se desfășoară în intervalul 16.30 – 17.30 și sunt disponibile atât copiilor care fac parte din Die Biene Maja Kindergarten, cât și celor din afara grădiniței.

Gradinita cu piscina si bazin de inot pentru copii Bucuresti Cursuri de tenis pentru copii Teren de sport gradinita Baneasa

Cursuri tenis pentru copii Sector 1

Susținut în limba română. Lectiile de tenis sunt susținute de antrenori cu experiența, ai clubului Dinamo, printre care si Daiana Buciu, și este organizat pe grupe de vârstă. Au loc două ședințe săptămânal, ceea ce permite realizarea unui progres palpabil. Copiii beneficiază de confortul sălii de sport dar pot juca tenis și în aer liber, pe terenul exterior, atunci când vremea este plăcută. Este o ocazie excelentă de a face primii pași în tenis, un sport atât de frumos si apreciat, și de a-si investi energia cu un scop constructiv.

Micul meu film pe marile ecrane - curs de regie pentru copii

Susținut în limba germană. Cursul își propune să dezvolte capacitatea copiilor de a transforma o idee într-o poveste iar mai apoi abilitatea de a transpune povestea în imagini. Copiii își antrenează aptitudinile regizorale, actoricești și oratorice și învață să lucreze în echipa. În plus, au șansa să descopere secretele din spatele camerei de filmat.

Cursuri inot copii Baneasa

Susținut în limba română. Cursurile se adreseaza copiilor din Baneasa, Otopeni, Straulesti, Chitila, Aviatiei, Cosmopolis care vor sa invete sa inoate, precum si celor care deja stiu si doresc sa isi perfectioneze stilul de inot sau sa invete un stil nou. Instructorii nostri profesionisti au empatie față de copii, adaptand planul de lucru ritmului fiecărui copil.
*Cursurile de inot au loc in bazinul de inot exterior si se desfasoara in lunile iulie-august.

Organizare petreceri copii Bucuresti

Cauți locuri petreceri copii Bucuresti pentru ziua de naștere a copilului tau? La BieneMaja oferim solutia inchirierii locului de joaca pentru petreceri, și garantăm ca petrecerea copilului tau va fi una cu adevarat reusita, și toți copiii se vor zbengui super încântați de spațiul de joacă foarte generos.

Yoga Kids

Susținut în limba germană. Cursul este benefic copiilor pe mai multe planuri. Prin exerciții fizice, de respirație, de echilibru și coordonare tonusul muscular este îmbunătățit, copiii dobândesc un control mai bun asupra propriului corp. Pe de altă parte exercițiile de respirație și meditație conduc la o capacitate de concentrare îmbunătățită, impulsivitatea este redusă iar copii învață să gestioneze mai bine stresul și anxietatea.

Arta

Susținut în limba germană. Este un curs de pictură și lucru manual, menit să dezvolte copiilor simțul estetic și să le deschidă interesul pentru formă și culoare. Copiii își antrenează imaginația, capacitatea de concentrare și atenția la detalii.

Muzică

Susținut în limba germană. Copiii formează o mică orchestră cu instrumente de percuție și beneficiază de acompaniament la pian. Își dezvoltă urechea muzicală învățând să asculte muzică și nu doar să o audă. Copiii își dezvoltă simțul ritmic, coordonarea și capacitatea de concentrare.

Dezvoltare personală prin teatru

Susținut în limba română. Este un curs vesel, în care exercițiile de improvizație pe teme date ajută copiii să se cunoască mai bine între ei și pe sine, să își învingă timiditatea, să își antreneze imaginația și abilitatea de a vorbi în public.

Piscina pentru copii "Party pool"

Susținut în limba română. Doar pentru copiii care deja stiu sa inoate sau vor doar sa se balaceasca, sub atenta supraveghere a instructorilor.
*Cursurile de inot au loc in bazinul de inot exterior si se desfasoara in lunile iulie-august.

HapKiDo – arte martiale coreene

Susținut în limba germană. HapKiDo este arta marțială coreeană de autoapărare. Copiii învață atât tehnici specifice extrem de utile în situațiile care o impun însă mai mult decat atât, își dezvoltă personalitatea în direcția unui stil de viața armonios, centrat pe respectarea valorilor și principiilor morale. Programul ajută copiii să treacă peste frică, limite și obstacole, să se dezvolte spiritual, îmbunătățește condiția fizică și încrederea în propria persoană.

Cursuri handbal pentru copii

Cursul este susținut de Renata și Valentin Ghionea, unul dintre cei mai titrați jucători ai Clubului Dinamo, membru al echipei naționale de Handbal. Pe lângă dezvoltarea abilităților motrice, prevenirea obezității și dezvoltarea capacității pulmonare, beneficiile programului de baby handbal includ îmbunătățirea capacității de planificare și rezolvare a situațiilor cu rapiditate, promovarea spiritului de echipă, îmbunătățirea abilității de a comunica cu coechipierii și adversarii. Copiii au ocazia să învete un sport de echipă, într-un cadru profesionist și cu zâmbetul pe buze!

Logo Gradinita Biene Maja Bucuresti cartier Baneasa

Dorești mai multe informații? Vrei să programezi acum o vizită la gradinita?
Doar lasă-ne datele tale și te contactăm noi în câteva ore!

  GRADINITA BIENE MAJA
  Povestea noastra
  Contact
  Șoseaua Odăii Nr 227A
  Baneasa & Otopeni
  Sector 1, Bucuresti
  Tel: 0722 226 252
  Email: office@bienemaja.ro
  Gradinita Biene Maja Sector 1
  Grija pentru copilul tau!
  Gradinita privata Biene Maja este o gradinita cu predare in limba germana si limba romana, situata in zona de Nord a Bucurestiului.
  Lucruri cu care ne mandrim:
  Die Biene Maja Kindergarten gradinita fondata in 2007
  Die Biene Maja Kindergarten personal cu suflet dedicat copiilor
  Die Biene Maja Kindergarten facilitati unice in zona de Nord: piscina, sala de sport, teren de sport & tenis
  Die Biene Maja Kindergarten o curte generoasa de 3800 mp
  Die Biene Maja Kindergarten bucatarie proprie si mancare pe care micutii o iubesc
  Die Biene Maja Kindergarten personal medical permanent
  Die Biene Maja Kindergarten cladire / spatiu ultramodern