Gradinita Biene Maja. Gradinita Germana Sector 1

Povestea Biene Maja

Die Biene Maja Kindergarten este locul în care creștem și învățăm limba germană cu implicare și entuziasm.

Gradinita Biene Maja - Sector 1, Bucuresti

În cadrul grădiniței desfășurăm activitățile educative exclusiv în limba germană, iar principalul obiectiv al stupului este ca fiecare albinuță care face parte din el să învețe această limbă la nivel nativ.

Profităm de potențialul celor mai fascinanți ani ai vieții, de curiozitatea, capacitatea de asimilare a informațiilor și mai ales de entuziasmantele descoperiri pe care ni le oferă această perioadă. Împreună punem bazele unei dezvoltări armonioase a copiilor noștri prin curaj, atenție, încredere, afecțiune și cel mai important: prin educație de calitate.

Le oferim celor mici mediul favorabil în care să descopere lumea înconjurătoare, să își dezvolte aptitudinile și să se formeze în jurul culturii germane. Mai mult, depunem toate eforturile ca aceștia să se simtă confortabil, iar fiecare activitate didactică să fie privită ca un joc cu multă implicare și emoții pozitive. Unul din obiectivele noastre este încurajarea practicării sportului în mod sistematic prin stimularea interesului pentru mișcare, astfel încât acesta să devină o obișnuință pentru adultul în care fiecare copil se va transforma. În aer liber sau în sala de sport, la Biene Maja copiii beneficiază de toate condițiile să învețe diverse sporturi, să-și descopere și să-și îmbunătățească abilitățile sau pur și simplu să se distreze sănătos prin mișcare. Biene Maja Kindergarten este singura instituție de învățământ preșcolar din România care a implementat conceptul educațional „Pyramide ©” - dezvoltat de Institutul Pedagogic Cito (Germania). Acesta promovează bunele practici ce stau la baza dezvoltării comportamentale, emoționale și sociale ale copiilor încă de la vârste fragede. Astfel, este facilitată înțelegerea limbii germane și atingerea unui nivel de competență lingvistică echivalent cu cel al unui nativ.

Conceptul educațional „Pyramide ©” urmărește învățarea concretă a limbii germane mizând pe experiențe personale, senzoriale, interactivitate și maximizarea capacității de acumulare a cunoștințelor raportate la fiecare etapă de creștere și dezvoltare a copiilor. Micuții au ocazia de a învăța, a fi expuși și a folosi limba germană în toate situațiile existențiale. Ne-am bucura să ne cunoaștem personal și să vă descriem în detaliu metoda. Ne mândrim cu faptul că am reușit să formăm și educăm cu succes generații de copii care s-au integrat în spațiul germanofil. Stăpânirea la nivel matern a limbii germane reprezintă un avantaj competitiv enorm. Astfel, în urma absolvirii învățământului preșcolar la gradinita germana Biene Maja, copilul dumneavoastră va fi pregătit pentru admiterea cu succes la orice școală cu predare în limba germană, de stat sau particulară. În același timp, este pregătit din toate punctele de vedere să își înceapă viața de școlar și în instituțiile cu predare în limba română.

Gradinita privata Biene Maja Baneasa Bucuresti Gradinita particulara germana Baneasa Otopeni Gradinita particulara Baneasa
Gradinita cu program prelungit Baneasa
Gradinita cu program prelungit Baneasa Otopeni
Gradinita cu program normal Baneasa Bucuresti
Gradinita cu program scurt Baneasa Bucuresti
Gradinita Bucuresti Nord
Gradinita Bucuresti Sector 1
Logo Gradinita Biene Maja Bucuresti cartier Baneasa

Dorești mai multe informații? Vrei să programezi acum o vizită la gradinita?
Doar lasă-ne datele tale și te contactăm noi în câteva ore!

  GRADINITA BIENE MAJA
  Povestea noastra
  Contact
  Șoseaua Odăii Nr 227A
  Baneasa & Otopeni
  Sector 1, Bucuresti
  Tel: 0722 226 252
  Email: office@bienemaja.ro
  Gradinita Biene Maja Sector 1
  Grija pentru copilul tau!
  Gradinita privata Biene Maja este o gradinita cu predare in limba germana si limba romana, situata in zona de Nord a Bucurestiului.
  Lucruri cu care ne mandrim:
  Die Biene Maja Kindergarten gradinita fondata in 2007
  Die Biene Maja Kindergarten personal cu suflet dedicat copiilor
  Die Biene Maja Kindergarten facilitati unice in zona de Nord: piscina, sala de sport, teren de sport & tenis
  Die Biene Maja Kindergarten o curte generoasa de 3800 mp
  Die Biene Maja Kindergarten bucatarie proprie si mancare pe care micutii o iubesc
  Die Biene Maja Kindergarten personal medical permanent
  Die Biene Maja Kindergarten cladire / spatiu ultramodern